Alltså vem sa att det var ok med mer snö?

Tur att det är vackert i alla fall...


Bästa polare

I alla väder. Faktum är att det inte är några som helst problem längre för mig och Firouzeh att rida ut själva. Om vi däremot tar med Fahid så blir Donna alldeles utom sig. Gulligt men också lite besvärligt. Jag önskar att vi bodde på ett ställe med mer plats, och mer natur, så att vi hade kunnat rida ut allihop och ingen behövde bli kvar i hagen.




Underbara dimma

Jag älskar som bekant dimma! Tycker att det är så himla trolskt och vackert. Så, blev ju superglad i morse när en såg vädret utanför fönstret. Nu gäller det att välja om jag ska börja med att rida en sväng i dimman eller plugga och klickerträna som var dagens planer...




Äntligen


Storm

Först var jag ganska arg på vädret. Vad tusan, alla saker blåste iväg på tomten, hästarna stod bakom lösdriften och ville inte hitta på något alls, eller ens gå därifrån för att äta. Suck. Jag fick bära dit hö, kändes som att hälften blåste bort på vägen.
Men sen bestämde jag mig för att vara glad åt det istället. Passa på att ta en barfotapromenad till det blåsigaste stället här, nere vid vattnet. Och då kändes det faktiskt mycket bättre! Jag får alltid en känsla av historiens vingslag när en står där på klipporna och tittar ut över Mälaren. Jag undrar hur många som stått där tidigare, och om de kanske tittat efter något återvändande vikingaskepp?